Matkalta palattiin jo maanantaina, mutta sen jälkeen on ollut jatkuvaa matalalentoa kotimaan kamaralla, viimeistä lomaviikkoa kun tässä viedään... Tietokoneen ääreenkään en ole ehtinyt kuin hätäiseltään sähköpostia lukemaan ja muutamia blogeja selaamaan. Seurattavieni lista on pitkä, ja tällä välin päivityksiä on ilmestynyt varmasti jokaiseen. Mutta kaipa tästä ajan tasalle päästään vielä. Cool

Takaisin Suomeen tuleminen oli sokki, mutta niin taisi olla syksyn saapuminen vähän kaikille: täällä kun paleltaa koko ajan, niin Siippa jo totesi, että  "hulluja oltiin, kun tultiin takaisin!" Azoreilla ei pitkähihaisia vaatteita tarvittu koko aikana, ja sateetkin kiersivät meidät - tai me sateet - niin onnistuneesti, että tulopäivänä ostetut sateenvarjot avattiin tasan yhden kerran 10 minuutiksi! Matka oli yhteen sanaan typistettynä ONNISTUNUT. Hymy Kerron siitä tarkemmin tulevissa blogituksissa.

Käsityörintama ei täysin seisonut matkallakaan, sillä otin mukaan pienen käsinommeltavan projektin, lähinnä 5,5-tuntisia lentomatkoja silmällä pitäen. Viime syksyn kasseja-kulhoja-kukkaroita -tarjonnasta jäi kokeilematta 5- ja 6-kulmioista koottu kangaskulho, joten valmistelin sen tilkut mukaan vielä lähtöä edeltävänä iltana ja sitä sitten näpersin lentokoneessa mennen tullen.

1283537934_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1283538052_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1283538072_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kulho on halkaisijaltaan 10 cm, yksittäisen viisi- ja kuusikulmion sivun pituus on 1,7 cm.

 ****************************

We returned from the Azores already on Monday, but after that we've been so busy with our final holiday week, that I have only hastily read my e-mails and looked at some blog posts. List of the blogs I follow is so lang that almost every blog has been updated since our journey, but I hope to read them through in the coming few days.

Coming back to Finland was a real shock: it is so cold here, that my DH already said: "We were fools to come back at all!" If I had to describe the journey with one word, it would be SUCCESSFUL! Hymy No long sleeves were needed, and the umbrellas we bought on our very first day there were opened only once for 10 minutes! I'll tell you more about the journey later on.

I wasn't totally without patchwork the whole time, but took with me a small project that kept me busy during the 5,5-hour flights : a hand-sewn fabric bowl made of pentagons and hexagons. It is 10 cm in diameter, and the sides of pentagons and hexagons are 1,7 cm.