Tuli vielä pari tenkkapoota, kun kukallista kangasta ei riittänyt sankoihin ja vuorikankaan valinnassakin oli tekemistä, mutta tässä se nyt on:

1275421948_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähikuva etupuolen taskun kirjonnasta:

1275421972_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tilasin kassimallin Willowberry Designsin Cheryliltä, tai oikeastaan tilasin kaksi muuta kirjontamallia, ja tämän sain kaupan päälle sähköpostitse. Lilat kirjonnat on tehty yksinkertaisella muliinisäikeellä ja ihan tavallisin tikkipistoin, ruohotupsuissa käytin kahta säiettä, ja tukkapanta on kirjottu laakapistoin. Kankaat olen kaivellut varastoistani, samoin langat ja tukihuovan. Mallissa tukimateriaali olisi pitänyt kiinnittää liimaharsolla päällikankaaseen, mutta kiinnitinkin sen sprayliimalla ja tikkasin vapaita kiemuroita. Sprayliima toimi hyvin, kokeilin sitä aiemmin myös kankaanmaalausprojektissa hyvin tuloksin.

****************************************************

There were still some issues with the bag, since I didn't have enough flower fabric for the handles, and lining fabric cchoice was a bit problematic.

I ordered the pattern from Cheryl in Willowberry Designs, or actually I ordered two other patterns and additionally got this one free of charge. Purple embroideries are done with one strand of mouliné, green  with two strands. Fabrics, interfacing and mouliné I dug out of my stash. I modifieded the pattern a bit since I didn't have iron-on pellon: I took ordinary interfacing and used spray glue to fasten the flower fabric to it and then I did free-motion stitching. The glue works fine instead of basting, I tested it already with my fabric painting project.