Eilen käydessäni "ärrällä" jättämässä apuraha-anomusta kurkkasin taas kerran lehtihyllyäkin. Viime aikoina useimmiten on saanut pettyä sen sisällön suhteen, kun tilkkutyölehdet ovat olleet sieltä kateissa kokonaan. Nyt kuitenkin yllätyin iloisesti, kun sieltä löytyikin usein ostamani saksalainen Lena's Patchwork, jonka tämänkertainen numero sisälsi monta hyvännäköistä mallia. Mukaanhan se tietysti sieltä lähti, vaikka olenkin päättänyt rajoittaa irtonumeroiden ostamista, kun minulle tulee tällä hetkellä peräti kolme tilattua lehteä. Tilaamalla säästää kuitenkin maksuissa, sillä amerikkalaisetkin lehdet tulevat postikuluineen päivineenkin halvemmaksi kuin irtonumerot, ja kaikki kolme viimeisintä tilaustani ovat olleet tyyliin 6+1 numeroa tai vastaavaa, eli yksi numero on tullut ilmaiseksi vuosikerran lisäksi.

Eilen suunnitelmissa oli tehdä kuukauden blokkityön huhtikuun osuus, mutta päänsäryn vuoksi en siihen pystynytkään, mutta sain sentään leikattua valmiiksi huhtikuun osuuteen tarvittavat palaset. Samalla leikkasin luonnonvalkoiset osat myös viiden seuraavan kuukauden urakoihin nähdäkseni, riittääkö taustakankaana käyttämäni luonnonvalkoinen kangas kaikkeen mihin sitä vielä tarvitaan. Eipä riitä, mutta se ei ole mikään katastrofi, koska kyseessä on valkoista-valkoisella-kangas, ja siten helposti korvattavissa muulla samantyyppisellä kankaalla. Sen enempää pystynytkään tilkkuilemaan päänsäryn yltyessä iltaa kohti, joten tyydyin selaamaan lehtiä.

1272219554_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä yksi poiminta kummastakin lehdestä, näitä olisi kiva kokeilla:

1272220005_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä päivä kuluikin sitten ensin ikkunanpesussa ja myöhemmin Kuopuksen 17-vuotissynttäreissä - virallinen päivä oli perjantai - päivänsankarin tilattua kermakakkua ja munkkeja tarjoiluksi. Munkit paistoin siten, että tulivat lähes suoraan pannulta tarjolle, koska lämpiminä ne ovat parhaimmillaan. Kieli ulkona

======================================================

I had planned to finish the April part of my BOM on Saturday but headache caused a change of plans. I did manage to cut out the fabrics for it, and at the same time I also cut all the white-on-white pieces for the following five months to see if I have enough fabric for the quilt. Well, I don't but luckily it's the kind of fabric that is easy to replace with another similar one.

I bought yesterday a German quilting magazine that I happened to find in our local newspaper stand. I do have three quilt magazines coming into my mailbox at the moment, so I'm trying to cut down buying them, but this one is my favorite and it happened to contain so many interesting projects that I simply couldn't resist the temptation. And because of the headache I couldn't do any other quilting exept browsing the magazines.

Today I spent the morning washing windows and later on we celebrated our younger daughter´s 17th birthday - officially it was on Friday - for which I had to bake in the afternoon. Kieli ulkona