Tämä kaunis pariskunta on vieraillut lintulaudallamme viime aikoina.

1267132579_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Harvinaisia vieraita, sillä tähän mennessä pihalla on näkynyt vain erilaisia tiaisia. Kuva ei muokkaamisestani huolimatta ole kovin hyvälaatuinen, kun se on otettu ikkunan läpi. Näkee siitä kuitenkin sen verran, että uros tarkkailee ympäristöä ja katseli välillä ihan suoraan ikkunaankin. Naaras lienee ujompi, koska se ei koko aikana kääntänyt päätään niin, että olisin saanut kuvaan muutakin kuin selän.

Kuukauden blokkityö jaksaa hyvin: yksi ilta meni aloitusblokkia korjaillessa, mutta huomenillalla helmikuun tavoite on täynnä - ei siis mene edes viime tippaan. Tai siis oikeasti olen tietysti vuoden myöhässä, mutta helmikuutahan nyt vielä mennään.Silmänisku Jos kiinnostaa, niin täältä voit kurkistaa, miltä valmis tilkkutyö näyttää suunnittelijansa Sue Garmanin valitsemista kankaista ommeltuna.

================================================

This lovely bullfinch couple has been visiting our yard for a couple of days. They are rare visitors, since so far we've only had different kinds of titmice to feed at our yard. The photograph is not so good because I had to take it through the window. But so much is obvious that the male one is observing the windows whereas the female one is a bit shy: she didn't turn her head a single time so I could have captured more than her back.

TQS BOM is doing fine: I had to spend one evening correcting the center block, but tomorrow the February part will be finished. Don't try to tell that it's at the last minute. Well, basically I'm a year late but it is February again. Silmänisku If you like you can check out here what the quilt looks like with fabrics chosen by its designer Sue Garman.