Oli hauska lukea kommenttejanne, niiden perusteellahan voi päätellä kirjoittajasta paljonSilmänisku:

1. Irma on realisti ja luottaa ihmisten rehellisyyteen, koska perusti arvauksensa siihen mitä oikeasti ruudulla näkyy. (7 x 7 cm)

2. Eila on hyvä ihmistuntija ja arvasi, että kysymykseen on koira haudattuna. Lisäksi hän uskoo kanssaihmisistään pelkkää hyvää ja on optimistinen ajatellessaan, että lähestulkoon kaikki on mahdollista. (2,5 x 2,5 cm)

3. Maritta on rationaalinen ja analyyttinen, hän on analysoinut ja laskeskellut mikä on käytännössä mahdollista. Lisäksi hän on tarkka, ja huomioi otsikon sisältämän vihjeen blokin pienuudesta. Aavistus optimismia löytyy hänestäkin. (1½" x 1½")

4. Eijalla on aina jalat maassa ja hän perustaa vastauksensa käytännöllisyyteen ja todennäköisyyteen. Hänen mielestään kaikki on suhteellista - pienikin. (9 x 9 cm)

Jaa-ah, meniköhän analyyseissäni mikään kohdalleen...

Ai, se koko: blokki on 5 x 5 cm, ja tällä välin niitä on jo kaksitoista. Huomenissa saan toivon mukaan sen verran valmista aikaan, että näette, mihin ne päätyivät.

===============================================================

It was fun to read the comments of other quilters, so based on them I made an analysis of their personalities:

1. Irma is realistic and trust what she sees, as she based her guess on the true picture of the block and how big it is on the screen. (7 x 7 cm)

2. Eila is good at interpreting the human character: she immediately noticed that the picture might be misleading in purpose. She is also very optimistic and believes that almost everything is possible! (2,5 x 2,5 cm)

3. Maritta is rational and analytic. She analyses and calculates what is possible and realistic. Some optimism is included in her person as well. (1½" x 1½")

4. Eija is very down-to-earth, practical and rational. She thinks that everything is relative - even small. (9 x 9 cm)

I wonder if my analysis has anything to do with the true characters...

BTW, the block is 5 x 5 cm, and tomorrow I hopefully can show you where the little cabins (12 in total) landed...