Lupasin laittaa kuvan pikku kasvihuoneestani - en kyllä ole ehtinyt siihen paneutua sellaisella hartaudella kuin olin suunnitellut, mutta tällainen se nyt on tänä jouluna:

1261599624_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyasintit ovat kasvaneet hauskasti, toinen kattoon asti, ja toinen ei ollenkaan, lieneekö värisidonnainen ominaisuus... Jouluvalot löysin Prismasta, amerikkalaiseen tyyliin niissä on kaksi vaihdetta: vilkkuvalo ja jatkuvasti palava. Ne toimivat paristolla mikä on toisaalta kätevää toisaalta ei. Jos haluaa sammuttaa ne yöksi, on avattava luukku, ja sitten valot menevät sekaisin ja vanutkin saa järjestellä uudelleen. Ja sama homma sitten kun taas sytyttää valot... Mutta eipähän ole sähköjohtoa luukun välissä - mutta jos olisi niin sammuttaminen olisi kätevämpää... Joka tapauksessa, hyasinttien voimakas tuoksu pysyy aika hyvin mäkin sisässä, vain ihan vieressä sen huomaa selvemmin.

Äsken vielä ripustelin helmitähtiä ja -himmeleitä paikoilleen, nyt alkaa näyttää ja tuntuakin joululta. On siis tullut aika ensinnäkin kiittää kaikkia lukijoitani kuluneesta syksystä. Blogittaminen on ollut antoisaa ja inspiroivaa puuhaa, en muista milloin olisin ollut näin aktiivinen tilkkuilija. Lämpimät kiitokset kaikille kiinnostuksesta blogiani kohtaan ja kiitokset kannustavista kommenteista, jotka ovat siivittäneet ompelemaan innolla lisää esittelemisen arvoisia töitä.Hymy Nautitaan joulusta ja jatketaan sitten uudella innolla ja näppärillä näpeillä puuhastelua harrastusten parissa.

Rauhallista ja rentouttavaa jouluaikaa!

1261600369_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Peaceful and relaxing Christmas!

Thanks to all my readers for the interest you have shown to my blog during the past autumn. It has kept me inspired and driven to sew more and more to have something to show to you.Hymy