Sain päivän applikaatiotavoitteen täyteen: toinen kolmesta liinasta on nyt applikoitu! Huomenna on vuorossa se kolmas, ja sitten hetken hengähdän niiden osalta. Täytyisi nimittäin aloitella pikkuhiljaa vauvanpeitettä, sillä vielä vanhoilla päivilläni olen tulossa tädiksi, mikä on tietysti aivan ihanaa! Minulla on kaksi veljeä, joista vanhemmalla on yksi, nyt jo täysi-ikäinen lapsi, eli olen tähän asti ollut "yksinkertainen" täti. Nyt nuorempi veljeni - 49 vee - saa perheenlisäystä, laskettu aika on isänpäivänä. Olen aivan onnesta soikeana, kun vihdoin on lähisuvussa vauva, jolle voin tehdä tilkkupeitteen. Malleja olen bongaillut jo pari kuukautta, mutten ole oikein päässyt niistä yksimielisyyteen itseni kanssa.SilmäniskuSen verran luullakseni viime aikoina on kuitenkin applikaatiokiintiö täyttynyt, että tähän peittoon ei varmaankaan applikaatioita tule, mutta valinnanvaraa riittää silti.

Tänään kun mietin, että viikonloppuna ei taida tulla mitään kuvaamisen väärtiä blogiin - tänään valmistunut applikaatio kun on ihan samanlainen kuin viikon takainenkin - silmäni osuivat tällä hetkellä takkahuoneen seinällä riippuvaan tilkkutyöhön. Se on tilkkuilu-urani alkuvaiheilta, bongasin mallin aikanaan netistä, jossa se oli julkaistu tilkkumysteerinä. Maltoin mieleni, enkä luntannut lopputulosta, vaan tein sen vaihe vaiheelta valmiiksi.

1255196232_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paikkana tällä seinavaatteella oli aluksi leikkimökki, mutta siirsin sen sieltä sisälle turvaan, kun kauhukseni huomasin, että käyttämäni sinisen kankaan valonkesto oli tosi huono. Toinen ajan mukanaan tuoma ilmiö on työn venähtäminen noiden ripustuslenkkien kohdalta, vaikka mielestäni niitä oli aika tiuhassa - ei näköjään kuitenkaan tarpeeksi tiuhassa. Tuohon aikaan en värioppiakaan kauheasti osannut kangasvalinnoissa ottaa huomioon, valitsin vain mielestäni yhteensopivat kankaat, ja ruskeissa mietin, mikä näyttäisi kissamaisen 'karvaiselta'. Mutta kuinka ollakaan, siitä huolimatta olen kuitenkin onnistunut valitsemaan sinisen rinnalle vastaväriin vivahtavia ruskean sävyjä.